ПРОТОКОЛ

 

От събранието на кредиторите на обявеното в несъстоятелност “Дейзи 13 “ ООД /н/, ЕИК *** гр. Кубрат, област Разград свикано по реда на чл. 674, ал. 1 от ТЗ

 

          Днес 18.12.2014 година от 11,00 ч. в зала № 3 на Разградски окръжен съд се проведе събрание на кредиторите на обявена в несъстоятелност „Дейзи 13 “ ООД /н/, ЕИК *** гр. Кубрат с влязло в сила решение по т.д. № 113/2012г. по описа на РОС.

 

Събранието се ръководи от съдия ЛАЗАР МИЧЕВ докладчик по т.д. № 113/2012г. при РОС.

 

С протоколчик С.Л. съдебен секретар при РОС по предварително насрочен дневен ред:

 

Вземане на решение за определяне реда и начина за осребряване масата на несъстоятелността.

 

На събранието се явяват синдика Д.Х..

От кредиторите се явява адв.Талев – за кредитора „Юробанк България” АД.

 

Съдът констатира, че поканата за обявяване на събранието е надлежно обявена на 4.12.2014г., поради което намира, че събранието е редовно. Може да взема решение.

 

Пристъпи към дневен ред на събранието на основание чл.611, ал.1, т.8 предл.1 ТЗ, а именно вземане на решение за определяне реда и начина за осребряване на масата на несъстоятелността на длъжника „Дейзи 13” ООД.

 

Адв.Талев: От името на „Юробанк България” АД правя следното предложение:

Да бъдат проведени нови последователни публични продани съответно на двата недвижима имота при начална цена на всеки един от недвижимите имоти и по публичните продани с тайно наддаване, както следва:

За поземлен имот и сградата, находящи се в гр.Русе, кв. Средна кула по ул. „Св. Д. Басарбовски” начална цена 906 558,40лв.

За недвижимия имот, находящ се на бул. „Тутракан” № 23 в Източна промишлена зона гр.Русе начална цена 123 910, 40лв.

Съответно при липса на надавателни предложения да се проведат публични продани с явно наддаване, с начална цена равна на 80 на 100 при първоначалните цени на публичните продани с тайно наддаване.

         

„За” предложението на „Юробанк България” АД адв. Талев с гласовете на „Юробанк България” АД общото събрание прие следното  решение:

 

Р Е Ш И :

         

ДА СЕ ПРОВЕДАТ нови последователни публични продани, съответно с тайно и  явно наддаване на двата недвижими имота, при начална цена на всеки един от недв. имоти по публичните продани с тайно наддаване равна на началната цена по последната проведена публична продан с явно наддаване, а именно за поземлен имот и сградата, находящи се в гр. Русе, кв. „Средна кула”, ул. “Д. Басарбовски” начална цена в размер на 906 558,40лв.  За недв. имот, находящ се на бул. “Тутракан” №23, Източна промишлена зона в гр. Русе начална цена в размер на 123 910,40лв. При липса на наддавателни предложения да се проведат публични продани с явно наддаване, с начална цена равна на  80% от началните цени при публичните продани с явно наддаване.

 

Да се издаде препис от протокола на адв. Талев.

          Поради изчерпване на дневния ред събранието бе закрито в 11,15  часа.

 

 

                                                                                ПРЕДСЕДАТЕЛ:

 

                                                                                СЕКРЕТАР: