ОПРЕДЕЛЕНИЕ №

 

   16.07.2015г., гр.Разград

                                                           

Разградски окръжен съд

На шестнадесети юли , две хиляди и петнадесета година

В закрито съдебно заседание в следния състав :

 

       СЪДИЯ:ВАЛЕНТИНА ДИМИТРОВА

                   

Като разгледа докладваното от съдията В.ДИМИТРОВА т.дело №37 по описа  за 2015 година, за да се произнесе, взе предвид следното:

          Производството е образувано по молба от "Инматрикуларе” ЕООД, ЕИК 201360583, представлявано от Искрен Красимиров Борисов, със седалище и адрес на управление гр.Разград, ул.”Осъм”30, вх.В, ап.-14 за откриване на производство по несъстоятелност на "Инматрикуларе”ЕООД. При извършената проверка за редовност на молбата за откриване на производство по несъстоятелност съдът  е констатирал , че същата не отговаря на изискванията на чл. 625 във вр. с  чл. 628, ал.1 и ал.3ТЗ, поради което е оставил същото  без движение.Дал е на молителя подробни указания за констатираните нередовности, както и срок за отстраняването им.

Съобщението е редовно връчено по реда на  чл. 50, ал.2 ГПК, като в указания от съда срок нередовностите не са отстранени, поради което производството по делото следва да бъде прекратено.

 Воден от горното, съдът

 

                                    ОПРЕДЕЛИ:

 

 ПРЕКРАТЯВА производството по т.д. 37/2015 година по описа на Разградски окръжен съд.

 Определението за прекратяване подлежи на обжалване пред Варненски апелативен съд в 1-седмичен срок от получаване на съобщението до страната.

 

                                                      ОКРЪЖЕН СЪДИЯ: