О  П  Р  Е  Д  Е  Л  Е  Н  И  Е 

Гр.Разград, 04. 02. 2016г.

 

 

Разградският окръжен съд в закрито заседание на четвърти февруари през две хиляди и шестнадесета година в състав:

 

Председател:  А. Йорданова

Членове:  Валентина Димитрова                         Ирина Ганева  

при секретаря              , като разгледа докладваното от съдия Ан. Йорданова ч.в. гр. д. №  33 по описа за 2016 г. за да се признесе взе предвид следното:

            Производството е по реда на чл. 23, ал. 3 от ГПК.

            Производството по чл. 23, ал. 3 ГПК е образувано след отводи на съдиите от всички районни съдилища от района на Окръжен съд Търговище, и от района на Окръжен съд Силистра. С Определение № 95/ 06. 02. 2015 г. по ч. гр. д. № 72/ 2015 г. Варненският апелативен съд е определил Районен съд Разград да разгледа делото, образувано по предявените искове от Н.Н.. След отвод на всички съдии от РС Разград с Определение № 316/ 29. 01. 2016 г. по гр. д. № 225/ 2015 г.  е прекратено производството по делото и е изпратено на ОС Разград да определи  друг еднакъв по степен съд разглеждането му.

Предвид изложеното, Разградският окръжен съд намира, че делото следва да се изпрати за разглеждане от Исперихския районен съд.

            Воден от изложеното, Разградският окръжен съд

 

 

О  П  Р  Е  Д  Е  Л  И  :

 

            На осн. чл. 23, ал. 3 от ГПК изпраща за разглеждане делото, образуваното по искова молба от Н.М.Н. против Агенцията по вписванията, С.Р.Р., А.П. Николова – Раева, Начко Петков Мутафов, Милен Тихов Георгиев, Милена Иванова Георгиева и Нотариална камара на Исперихския районен съд.

                         

 

 

Председател:    

     

Членове: 1.

 

                2.