ПРОТОКОЛ

От събрание на кредиторите на Дейзи 13” ООД, гр. Кубрат

по т.д. №113/2012  година по описа на Разградски окръжен съд

 

Днес 11.05.2016 година от 15:00 ч. в зала №3 на Разградски окръжен съд се проведе събрание на кредиторите на Дейзи 13” ООД, гр. Кубрат, по отношение на което е открито производство по несъстоятелност по т.д. №113/2012 г. на РОС.  

           Съдът констатира, че събранието на кредиторите на „Дейзи 13” ООД гр. Кубрат е свикано с публикация в ТР на 19.04.2016 г.

Събранието се ръководи от съдия ЛАЗАР МИЧЕВ, докладчик по т.д. №113/2012 г. при РОС с протоколчик Д.Г., съдебен секретар при РОС.

          Синдикът Д.Х. се явява.

От кредиторите се явяват:

ЗаЮробанк България” АД адв.ВЕНЕТА КУТЛЕВА с пълномощно по делото.

         

Съдът намира, че събранието е редовно свикано, може да приема решения.

Събранието е свикано при следния дневен ред по чл.677, ал.1, т.8, пр.1 ТЗ: Вземане на решение за определяне реда и начина за осребряване масата на несъстоятелността.

Адв.КУТЛЕВА: От името на „Юробанк България” АД предлагам недвижимия имот от масата на несъстоятелността, да бъде продаван чрез преки преговори с потенциални купувачи по реда на чл.718 ТЗ като бъдат извършени две поредни продани при цена не по-ниска от 730 хил.лв. В случай, че няма купувач, да бъдат извършени нови две поредни продани при цена не по-ниска от 700 хил.лв. и в случай, че няма продажба при тези условия, да се свика ново събрание, за да се определи реда и начина на осребряване масата на несъстоятелността.

Поради липса на други предложения се премина към гласуване.

„За” предложението на кредитора „Юробанк България”АД - адв. Кутлева.

С гласовете на кредитора „Юробанк България” АД събранието на кредиторите

Р Е Ш И:

 

По отношение на останалия един недвижим имот да бъдат извършени две поредни публични продани, чрез преки преговори с потенциални купувачи по реда на чл.718 ТЗ при цена не по-ниска от 730 хил.лв.

В случай, че няма купувачи да бъдат извършени нови две поредни продани, при същите условия при цена не по-ниска от 700 хил.лв.

В случай, че не се явят купувачи, да бъде свикано ново събрание за определяне реда и начина на осребряване масата на несъстоятелността.

Поради изчерпване на дневния ред събранието бе закрито в 15,15ч.

 

                                                 ПРЕДСЕДАТЕЛ:

                             

                                                 СЕКРЕТАР: