ПРОТОКОЛ

 

От събрание на кредиторите на Дейзи 13” ООД, гр. Кубрат

по т.д. №113/2012  година по описа на Разградски окръжен съд

 

Днес 14.08.2017 година от 11:30 ч. в зала №3 на Разградски окръжен съд се проведе събрание на кредиторите на Дейзи 13” ООД, гр. Кубрат, по отношение на което е открито производство по несъстоятелност по т.д. №113/2012 г. на РОС.  

           Съдът констатира, че събранието на кредиторите на „Дейзи 13” ООД гр. Кубрат е свикано с публикация в ТР на 20.07.2017 г.

Събранието се ръководи от съдия ЛАЗАР МИЧЕВ, докладчик по т.д. №113/2012 г. при РОС с протоколчик Дияна Георгиева, съдебен секретар при РОС.

          Синдикът Д.Х. се явява.

От кредиторите се явяват:

За „Юробанк България” АД се явява адв.РУСЕВА.

За „Уникредит Булбанк” АД се явява адв.ХРИСТОВА.

          СИНДИКЪТ: Представям списък на кредиторите с прието вземане.

СЪДЪТ намира, че събранието е редовно свикано, може да приема решения.

Събранието е свикано при следния дневен ред по чл.677, ал.1, т.8, пр.1 ТЗ: Вземане на решение за определяне реда и начина за осребряване масата на несъстоятелността.

Адв.РУСЕВА: Предлагаме недвижимият имот от масата на несъстоятелността, заедно с движимите вещи да се продава чрез преки преговори по реда на чл.718 ТЗ,  като минималната цена на имота за първа продан бъде в размер на 488 958лв. и ако няма интерес при тази цена да бъдат извършени още две последователни продани, като всяка от проданите бъде с 10% по-ниска от предходната, което означава цена за втора продан  440 062лв., а третата продан на цена 396 056лв. В случай, че няма купувач при тези условия отново да се свика събрание.

Адв.ХРИСТОВА: Нямам предложения.

 

Поради липса на други предложения се премина към гласуване.

„За” предложението на кредитора „Юробанк България” АД - адв. Русева за „Юробанк България” АД и адв.Христова за „Уникредит Булбанк” АД.

С гласовете на кредитора „Юробанк България” АД и „Уникредит Булбанк” АД събранието на кредиторите

 

 

Р Е Ш И:

 

 

Недвижимият имот от масата на несъстоятелността, заедно с движимите вещи да се продава чрез преки преговори по реда на чл.718 ТЗ,  като минималната цена на имота за първа продан бъде в размер на 488 958лв. и ако няма интерес при тази цена да бъдат извършени още две последователни продани, като всяка от проданите бъде с 10% по-ниска от предходната, което означава цена за втора продан  440 062лв., а третата продан на цена 396 056лв.

Поради изчерпване на дневния ред събранието бе закрито в 11.35 часа.

 

 

                                                 ПРЕДСЕДАТЕЛ:

                             

                                                 СЕКРЕТАР: