РЕШЕНИЕ №

                                         В ИМЕТО НА НАРОДА

                                      Град Разград, 25.02.2019г.  

                                                    

     Разградски окръжен съд на двадесет и  пети февруари две хиляди  и деветнадесета година в открито  съдебно заседание в следния състав:

 

        Председател: ЕМИЛ СТОЕВ

     Членове: ВАЛЕНТИНА ДИМИТРОВА

                                     ТЕОДОРА НЕЙЧЕВА

                  

При секретар М. Нл  и участието на прокурор ВЕСЕЛИН ЯКИМОВ, като разгледа докладваното от съдия В.Димитрова ЧНД №367 по описа за 2018 г.,

РЕШИ:

 

       ПРИЗНАВА  решение на несъдебен орган - Pol.R.dam-Rijnmondq CVE TM – Кралство Нидерландия , от 27.04.2018 г., влязло в сила на 08.06.2018 г, с което по отношение на А.Ш.О.  с последен известен адрес ***, роден на *** ***, ЕГН **********, е наложена финансова санкция в размер на 140 евро, с левова равностойност 273.82 лева, за това, че на 19.04.2018 г. в 09:00 часа, е управлявал МПС без ползване на предпазен колан от  страна на водача или пътник - административно нарушение, което се санкционира по чл. 2 от Кодекса за движение по пътищата на изпращащата държава.

ДА СЕ УВЕДОМИ незабавно, на основание чл. 38, ал.1, т.1, от ЗПИИРКОРНФС, компетентния орган на издаващата държава - Кралство Нидерландия.

КОПИЕ от уведомлението да се изпрати на Министерството на правосъдието на Република България, на основание чл. 38, ал. 2 от ЗПИИРКОРНФС.

ИЗПРАЩА признатото решение за НЕЗАБАВНО ИЗПЪЛНЕНИЕ на изпълнителния орган в Република България- Национална агенция за приходите

      РЕШЕНИЕТО подлежи на обжалване и протестиране в 7-дневен срок от днес пред Варненски апелативен съд.

 

        ПРЕДСЕДАТЕЛ:                           ЧЛЕНОВЕ: 1.                      2.

 

НР